Om vår kennel

 

Välkommen till Skallvattenbergets kennel!

 

Skallvattenbergets kennel hittar du i det naturvackra Dorotea i Södra Lappland där jag, Kim Victorin, bor tillsammans med maken och våra hundar av rasen Podengo Português.

Kenneln registrerades 2015 och namnet Skallvattenberget kommer från berget vid min svärfars föräldrahem.

Även om jag är ganska ny inom uppfödning så har jag närmare 40 års erfarenhet då jag har haft hund ända sedan jag var liten. Jag är också utbildad hunddressör vid utbildningen i Sollefteå som främst var inriktad på tjänstehundar och gav mig väldigt mycket kunskap.

Mitt favoritämne är mentalitet och det, liksom hälsa och sundhet, lägger jag stor vikt vid i mitt avelsarbete, därför gör jag både en del hälsotester och BPH på de hundar jag använder i avel. Jag vill att mina valpköpare ska kunna känna sig trygga med mig som uppfödare.

Vill du veta mer om mig eller våra hundar är det bara att höra av dig, alla uppgifter hittar du under fliken Kontakt.

 

Varmt välkommen!

Kim Victorin

 

 


Tillbaka